Sitemiz Pamukkale Üniversitesi'nden Bağımsızdır.

PAÜ 2015 - 2016 Farabi Sonuçları

Pamukkale Üniversitesi 2015 - 2016 Akademik yılı farabi giden ve gelen öğrenci sonuçları ve yapılması gerekenler aşağıdadır.



GELEN ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKENLER:

2015-2016 Akademik Yılı FARABİ GELEN öğrenci sonuçları...

ÖNEMLİ NOT : FARABİ kapsamında KABUL alan öğrencilerin herhangi bir sebeple FERAGAT etmeleri halinde, en kısa sürede FERAGAT dilekçelerinin Koordinatörlüğümüze ulaştırılması gerekmektedir.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI'ndan faydalanarak Üniversitemize gelmeye hak kazanmış öğrencilerin yapması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir :

  1. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar dönemlerine ilişkin öğrenim protokollerini, bölüm koordinatörleriyle birlikte hazırlayıp, kendi üniversitelerinin FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNE teslim etmeleri gerekmektedir.
  2. Kendi üniversitelerinin akademik takviminde belirtilen tarihler arasında katkı payı/öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir. Katkı payı/öğrenim ücretini ödeyen öğrencilerin Üniversitemiz Akademik Takvimde belirlenen kayıt yenileme tarihleri arasında da ders kayıtlarını KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZDE yaptırmaları gerekmektedir.
  3. Ayrıca Nüfus Cüzdanı Fotokopisini ve bir adet fotoğraf kimlik basım işlemlerinde kullanılmak üzere, ders kayıt tarihleri arasında Koordinatörlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir.
* Üniversitemizde açılan tüm derslere http://ebs.pau.edu.tr bağlantısı Derece Programlarından erişebilir.



GİDEN ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKENLER:

2015-2016 Akademik Yılı FARABİ GİDEN öğrenci sonuçları...

ÖNEMLİ NOT : FARABİ kapsamında KABUL alan öğrencilerin herhangi bir sebeple FERAGAT etmeleri halinde, en kısa sürede FERAGAT dilekçelerini Koordinatörlüğümüze ulaştırılmaları gerekmektedir.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI'ndan faydalanmaya hak kazanmış öğrencilerin yapması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir :

* Öğrencilerin Bölüm Koordinatörleriyle birlikte Öğrenim Protokollerini (her yarıyıl için dörder nüsha) hazırlayarak 08 Mayıs 2015 tarihine kadar Bölüm Koordinatörlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Birimlerin hazırlanan öğrenim protokollerini Yönetim Kurulu Kararıyla birlikte Koordinatörlüğümüze 13 Mayıs 2014 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.

* Farabi Koordinatörlüğüne teslim edilmesi gereken belgeler :
  1.  Öğrenci Başvuru Formu öğrenci tarafından doldurularak Bölüm Koordinatörüne imzalatılması gerekmektedir.(2 Adet) 
  2. Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi (2 Adet)
  3.  Öğrenci Beyannamesi (1 Adet)
  4. Öğrenci Bilgi Formu (1 Adet)
  5. IBAN Numarası (Banka Hesap Cüzdanı Fotokopisi)
Yukarıdaki belgelere http://www.pau.edu.tr/farabi web sitesinden Belgeler bağlantısından erişilebilir.
Kabul alan giden öğrencilerin yukarıdaki belgeleri 22 Mayıs 2015 tarihine kadar Koordinatörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.


 
Gizlilik Politikası | © Telif Hakkı